Лектори

Лектори

Д-р Силвия Паскалева - специалист по физикална и рехабилитационна медицина в обаластта на ортопедията, травматологията и спортна медицина, наднормено тегло и затлъстяването.

Д-р Силвия Паскалева, дм е специалист с близо 30 години опит. Работи като специалист по физикална и рехабилитационна медицина в обаластта на ортопедията, травматологията и спортна медицина, наднормено тегло и затлъстяването.

Един от първите сертифицирани у нас специалисти от Кaнaдския институт по диетология за Нутригеномика и генетично тестване с цел персонализирано хранене и изготвя персонализирани хранителни и спортни режими в случаите на наднормено тегло при деца и възрастни, професионални и любители спортисти.

Близо 20 години е била ръководител на Спортно-оздравителен комплекс Лозенец към Министерски съвет (МС), а понастоящем работи в Спортсклиник Еуровита - FIFA Medical Centre of Exelence

Използвайки опита си като лекар на Националния отбор по художествена гимнастика, д-р Паскалева провежда спортни консултации за хранене и възстановяване професионални и любители спортисти.

Оливер Тошевки - Дипломиран нутриционист и диетолог.

Редовно обучение в Педагогическия Факултет ВТУ “Св.Св Кирил и Методий”, Бакалавър, Учител, Специалност Педагогика на обучението по физическо възпитание, и задочно Философски Факултет ВТУ “Св.Св Кирил и Методий”, Специалност Психология. Сертифициран от C.O.R.F.I.T. (Континентална организация на регистрираните фитнес инструктори и треньори), Сертификат за персонален треньор, Сертификат за хранене и въстановяване, Сертификат за биомеханичен анализ както и Диплома за преподаване на магистърско ниво. Удостоверение за фитнес инструктор от НСА “ Васил Левски”. Мениджър на фитнес центрове HOUSE OF SPORT, IT продуктов мениджър.
Оливер е подготвял различни спортисти за състезания. Като част от неговата работа е била подготовка на фитнес състезатели печелили редица състезания, баскетболни,футболни и други отбори.
Оливер ще води лекциите по правилно хранене и фитнес тренировките.

Лилия Стефанова - Спортен психолог

Завършила психология към Департамент “Когнитивна наука и психология” в Нов Български Университет, специализация Клинична психология.

В процес на обучение в магистрърска програма Спортна психология в Национална Спортна Академия “Васил Левски”. Под ръководството на д-р. Петър Василев имам завършени: ниво личен опит, ниво базови умения, ниво специализирани умения в когнитивно-поведенческа психотерапия към Българска асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия. Има ниво личен опит в психодрама практики към Институт за психодрама практики “Хирон”. Имам придобит опит за работа със зависимости в Терапевтична общност “Феникс”. Има натрупан клиничен опит от изкаран стаж към Психиатрия на Военномедицинска академия.

От май 2019 г. до февруари 2021 г. работи като психолог към ПФК Локомотив Пловдив.
Също така, от май до юни 2019 г. е имала възможността да работи като психолог на Български Футболен Съюз

От 2021 година е спортен психолог в отбора на ЦСКА 1948. Работата на психоложката е свързана с подготовката на играчите преди тренировките и двубоите на тима и работата с школата.

Marco Garofalo

Един от най-опитните треньори в Академия Буфон.
Биографията на Марко е изключителна и опита му ще допринесе за развитието на децата участници в кампа.

От 2012 до 2019 е главен треньор на вратарите в школата на Лацио

2019 - 2020 Треньор на мъжкия отбор на Килмарнък
2021 -2022 - Треньор на вратарите в школата на Шахтьор Донецк и помощник треньор в мъжкия отбор.

Лектор на редица големи събития като :

Academica Coimbra (Portugal), “Техники при въздушен двубой между вратар и нападател”;

UISP training centre (Roma), “Техника и координация на младия вратар в модерния футбол”;

Atalanta training Centre, “Тренировки на вратаря - От най-малката възраст до първия отбор”.

Завършил университета в Рим - Foro Italicao
Психология и спортни науки

Магистър в Университета в Рим - Foro Italicao
Спортни науки

Дълги години работил с Клаудио Филипи - треньор на вратарите в Ювентус и треньор на Джианлуиджи Буфон през годините му в Ювентус.

Треньори - Николо Бианучи

Едно от откритията на Джидиджи Буфон в треньорската професия.

Млад и амбициозен Николо е един от най-преспективните треньори на вратари в Италия.

Започва кариерата си в школата на Емполи през 2013 година за да премине през отборите на Понтедера,Сиена,Емполи (жени) и Лукезе където е бил главен треньор на вратарите в първия отбор.

Треньори - Венцислав Велинов

Венцислав Велинов- бивш футболист, вратар. Роден е на 2 януари 1981 г.
Шампион на България с отбора на ЦСКА през 2002/03 година, носител на Суперкупата на страната отново с ЦСКА през 2008 година.
Бивш играч още на Марек, Вихрен, Ботев Пловдив и Апоел Лимасол. Към момента работи в ДЮШ на Септември София като треньор на вратарите.

Треньори - Мирослав Радев

Мирослав Радев- бивш футболист, вратар. Роден на 2 декември 1985 година.
Професионалният му път преминава през отборите на Калиакра Каварна, Берое, Ботев Гълъбово. Към момента работи в ДЮШ Берое като треньор на вратарите.

Треньори - Кирил Акалски

Кирил Акалски - бивш футболист, вратар. Роден е на 17 октомври 1985г.
Професионалният му път преминава през съставите на Локомотив Пловдив, Левски София, Черно Море и Берое. Към момента работи в ДЮШ на Локомотив Пловдив като треньор на вратарите.

Гост звезда - очаквайте скоро

Мотиватор - очаквайте скоро

Учител по италиански език - очаквайте скоро