Gallini Balkan Cup

Condor Sport официален партньор на Gallini Cup за България и Македония!

Това лято ще се проведе първият квалификационен турнир за Gallini Cup Italy GALLINI BALKAN CUP – Стара Загора

30.06-03.07.2022

Изтеглете формуляр от ТУК и след това изпратете формуляра на academy@condorsport.bg
Изтеглете цялата програма от тук : Файл

Те вече играха на Gallini Cup!

Повече от 150 играчи на Галини са достигнали до най-добрите европейски първенства. Знаеш ли кои са те?

 
Поредното голямо откритие на Серия А е Душан Влахович. Сърбинът прави фурор с представянето си с екипа на Фиорентина и е въпрос на дни да разберем къде ще продължи кариерата си младият нападател.

Освен да развиват качествата си по време на своето обучение, играчите имат нужда и от поле за изява, където да демонстрират развитието си и потенциала, който притежават. Точно за това поле за изява са следващите редове.

Александър Митрович, Матео Ковачич, Матиа Калдара, Давиде Сантон, Алекс Мерет, Даниеле Ругани, Арон Уан-Бисака, Стивън Дефур, Андреа Поли, Роберто Галярдини, Симе Вършалко, Душан Влахович, Деян Кулушевски са само част от имената изгряли на Галини къп.

Галини къп е най-големият детско-юношески турнир в Италия. Провеждащ се от 1999-а година, турнирът в Порденоне е огромна сцена, на която всяка година над 100 отбора от 5 континента показват своите възможности и премерват сили срещу връстниците си от цял свят.
Именно тук, на тази сцена Фиорентина забеляза качествата на младия Влахович, който участва с отбора на Партизан през 2015-а година. Нападателят направи страхотно участие и успя да си извоюва договор с виолетовите от Флоренция след няколко месеца.

Друг наш любимец- Деян Кулушевски направи същото- подписа с Аталанта само няколко месеца след участието си с родната Броймапокарна на Галини къп. Историята на другите футболисти, изброени в горните редове е сходна- силен турнир и последващ трансфер в отбор от топ5 първенствата на Европа.

Турнирът е достигнал такова ниво през годините, че на него се ходи с покани, не с просто записване. Качеството на футбол по време на срещите е изключително високо, заради което и броят на скаутите от цяла Европа, наблюдаващи младите играчи по време на турнира е изключително високо число. Огромна сцена!
 

“Вие винаги трябва да бъдете амбициозни. И във футбола, и в живота трябва да се стремите само към най-доброто” – Кристиано Роналдо.

В първите 3 дни на юли ще се проведе първият турнир „Галини Балканска купа“.
4 възрастови групи, 4 отделни турнира, които ще се играят на 9 терена в сърцето на България- Стара Загора и община Мъглиж.

Записването за първото издание на турнира вече започна, а заявки за участие долетяха дори от екзотичните Индия и САЩ.

Подобен турнир е чудесна възможност за българските отбори да „сверят своите часовници“ с школите на Балканския полуостров и сцена, на която да покажат достигнатото ниво в своето развитие.

Заповядайте, подкрепете младите български играчи, запознайте се с балканските футболни таланти и станете част от магията на Галини къп!
 
Футболно лято

Времетраене
U12 | 30+30 minutes
B13 | 35+35 minutes
B14 | 35+35 minutes
B15 | 40+40 minutes

Времетраене
U12 | 30+30 minutes
B13 | 35+35 minutes
B14 | 35+35 minutes
B15 | 40+40 minutes  

Победителите от всяка възрастова група печелят, освен материалните награди- купи, медали и и дивидуални отличия, а също така и покана за участие на големия турнир в Порденоне, Италия. Отбори и школи от Балканите ще премерят сили пред очите на българската публика. Новите имена на европеския и световен футбол ще се срещнат със своите връстници и ще направят своята заявка за футболно величие.

Награди
Победителите от турнира ще получат уайлд-карт за участие в турнира Gallini
Cup Italy 2023
• Безплатна такса за участие на отбора-
победител в турнира Gallini Cup Italy
• Преференциални условия за настаняване
на играчите
• Безплатно настаняване на треньорския
екип
• Индивидуални награди както следва :
• Голмайсторът на турнира ще бъда
награден с екскурзия до Милано или Барселона
за да наблюдава мач на Милан, Интер или
Барселона.
• Най–добрият вратар ще получи специална
награда от организаторите.

Домакин на турнира е община Стара Загора и Община Мъглиж

Запишете отбора си

  Това също може да ви хареса

  Милан – треньорски семинари

  Академия Буфон

  Аталанта Бергамо – треньорски семинари

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *